Întrebări frecvente

Întrebări Frecvente

Întrebări si răspunsuri pentru anumite aspecte privind produsele, livrarea si experiența de cumpărare

Intrebari Frecvente CasaUtila.ro

1. Aveți un showroom unde pot să văd mobila cu ochii mei?

Da, avem magazine fizice în 2 locații. Str. Primaverii 16 Botoșani și Trușești, județul Botoșani.

2. Aveți mobilă produsă de dumneavoastră?

Avem o gamă variată de produse, dar nu le producem noi din păcate. Noi cooperăm direct cu producătorii așadar mobila ajunge direct la dvs fără alte părți.

3. Putem alege și alte culori decât cele prezente pe site?

Ne pare rău dar dacă o anumită culoare a unui produs nu este pe site, atunci înseamnă că nu îl vindem în acea culoare.

4. Există vreo posibilitate să comand mobila de o anumită dimensiune?

Anumite variante de mobilă pot fi listate ca fiind disponibile “la comandă”. Doar acele produse pot fi comandate cu dimensiunile dvs. Celelalte produse ce au o dimensiuni prestabilite, nu pot fi modificate. Spuneți-ne doar ce căutați, poate putem să vă ajutăm.

5. Pot să schimb ce conține un set de bucătărie?

Doar conținutul unui set de bucătărie combinat de noi poate fi schimbat. Seturile standard de bucătărie care sunt deja oferite de către producător nu pot fi schimbate. Deși dvs ați putea să comandați setul și să nu folosiți anumite piese de care nu aveți nevoie. Este o variantă mai ieftină decât să comandați fiecare componentă separat. Puteți să adăugați sertare extra la setul de bucătărie. De asemenea, noi putem să comandăm un set de bucătărie potrivit dorințelor dvs.

6. Realizați proiecte pentru bucătărie?

Noi putem să vă facem un proiect pentru bucătărie și putem crea un set pentru bucătărie din dulapuri separate. Trebuie să ne trimiteți pe e-mail planul dvs pentru bucătărie sau dimensiunile la comenzi@casautila.ro. Ar fi cel mai bine dacă ne-ați trimite un set pentru bucătărie și culoarea pe care o doriți pentru că prețul depinde de aceste două elemente. Cu cât avem mai multe informații, cu atât mai bine.

7. Cât durează livrarea?

Durata medie de livrare este înscrisă sub fiecare produs separat (în medie, 10-14 zile lucrătoare). Fiecare produs are un termen diferit de livrare pentru că produsele sunt făcute de producători diferiți.

8. Oferiți garanție mobilei dvs?

Toate produsele primesc garanție 24 de luni. Dacă se întâmplă ceva, nu ezitați să ne contactați.

9. Cum pot să plătesc pentru mobilă?

Există mai multe metode de plată din care puteți alege: transfer bancar, plata cu cardul bancar la livrare sau cu numerar la livrare. Plățile prin transfer bancar trebuie să fie realizate cu câteva zile înainte de livrare. Livratorul nu are voie să lase mobila la cineva care nu a făcut plata în totalitate.

10. Livrarea e gratuită?

Asigurăm livrarea gratuită în județul Botoșani cu propriul nostru serviciu de transport, pentru a garanta siguranța produselor comandate. Pentru celelalte județe se va calcula o taxă forfetară de transport, în funcție de locație, kilometri suplimentari, greutatea coletelor livrate și valoarea comenzii.

11. Cum plasez o comandă?

Puteți plasa o comandă pe site sau trimițându-ne un e-mail la comenzi@casautila.ro cu numele dvs complet, adresa de livrare (inclusiv codul postal), un număr de telefon de contact, metoda preferată de plată, o listă de produse și opțiuni pe care doriți să le includem în comandă. Puteți să ne contactați și la 0760 975 592 și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

12. Cum pot să obțin noi informații despre comanda mea?

Puteți să ne contactați la nr de telefon 0760 975 592 sau pe email la comenzi@casautila.ro cu numărul comenzii și vă vom oferi informații despre starea actuală a comenzii dvs și dacă este posibil – o dată de livrare.

13. Oferiți și facturi cu TVA pentru companii?

Toți clienții noștrii au o factură TVA.

14. Cum pot să-mi anulez comanda?

Dacă doriți să anulați comanda din orice motiv, puteți face asta sunându-ne la 0747 911 960 sau scriindu-ne pe email la comenzi@casautila.ro

15. La ce oră livrați mobila?

Noi încercăm mereu să livrăm comanda la o oră potrivită pentru dvs. Cu cel puțin cu o zi înainte de livrare, vă vom suna pentru a vă informa de sosirea comenzii și pentru a vă oferi o oră aproximativă pentru livrarea de a doua zi. De asemenea, în timpul zilei de livrare, livratorul vă va suna pentru a vă informa de sosirea lui.