Metode de plata

Metode de plată

Aveți la dispoziție mai multe metode de plată, putând alege între plata cu cardul online securizat, prin ordin de plată sau numerar la livrare.

Cum platesc pe CasaUtila.ro

Plata Online cu Cardul

Folosind această metodă după plasarea comenzii veți fi redirecționat catre o fereastră sigură de plată. După ce completați informațiile și s-a efectuat plata veți fi intors în site iar comanda dumneavoastră va fi plasată.

Serviciul de plată pe care îl folosim (Netopia Payments) garantează 3-D Secure în mod automat prin pop-up-ul de plată. 3-D Secure funcționează cu Mastercard și Visa. Prin activarea 3-D Secure, tranzacțiile cu cardul devin mai securizate.

Acceptam Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Apple Pay și Google Pay.

Ordin de Plată

După ce selectați metoda de plată, puteți să patiți în modul traditional – prin transfer bancar (ordin de plată) în contul nostru până în ziua livrării (dacă nu am convenit altfel). Vă rugăm să treceți numarul comenzii la detaliile transferului (spre exemplu #123456).

Detaliile contului:

  • Destinatar: Casa Utila SRL
  • Cod fiscal: RO44366802
  • Numărul contului: Banca Transilvania - RO65BTRLRONCRT0CE1137101
  • La detalii: Numărul comenzii dvs.

Numerar la Livrare

Pentru comfortul dvs, vă oferim modalitatea de a plăti pentru produse într-o modalitate foarte simplă – folosind numerar / cash. Astfel, puteți plăti numerar la livrare, nu când plasați comanda. În timpul livrării, șoferul vă va da o chitanță pentru plată și o factură TVA pentru comanda dvs.